Skip to content

Lernu! on nyt 100 000 käyttäjän yhteisö

1.6.2011
tags:

Alkujaan esperanton opiskelua tukemaan perustettu lernu! on nykyään yksi aktiivisimpia esperantoyhteisöjä netissä.  Yli kahdeksan vuoden olemassaolon aikana lernu! on kasvanut pienestä ja vaatimattomasta sivustosta suureksi portaaliksi, joka on käännetty yli 30 kielelle, myös suomeksi.

Lernu! on jo pitkään ollut suurin esperantokurssien sivusto koko maailmassa. Toisaalta lernu! ei ole ainoastaan suuri määrä verkkosivuja; ensisijaisesti se on suuri yhteisö, joka muodostuu yli 150 000 erillisestä vierailijasta, jotka kuukausittain käyvät läpi miljoonia sivuja, kirjoittavat viestejä ja luovat uusia teemoja. Käyttäjämäärä on kasvanut koko ajan. Viime viikolla lernu! sai  100 000. rekisteröityneen käyttäjänsä!

lernu!a  ylläpitää useampi sata avustajaa: kääntäjiä, kieliavustajia, sanakirjanikkareita, ohjelmoijia ja suunnittelijoita, jotka työskentelevät päivittäin, jotta sivusto pysyisi elävänä ja toimivana.

100 000 käyttäjän johdosta on käynnistetty kilpailu, jossa tehtävänä on luoda hauska ja mielenkiintoinen mainos lernu!sta. Kilpailu kestää 31. heinäkuuta 2011 asti.

Suomenkieliseen lernu!un pääset tästä.

Advertisements
No comments yet

Respondi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Ŝanĝi )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Ŝanĝi )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Ŝanĝi )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Ŝanĝi )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: