Skip to content

Suomenkielinen foorumi lernu!ssa

12.12.2011
tags:

 Ilmaisella lernu!-sivustolla on avattu suomenkielinen foorumi, joka on tarkoitettu keskusteluille esperantosta ja miksei myös itse lernu!-sivustosta. Jotta foorumin viestiketjuihin voi kirjoittaa, pitää olla kirjautuneena lernu!un. Rekisteröityminen on ilmaista. — Viestiketjuja voi luonnollisesti lukea ilman kirjautumista.

Suomenkielinen foorumi löytyy lernu!sta: Yhteisö > Foorumi > Suomeksi. Odotamme monipuolista keskustelua esim. esperanton opiskeluun ja/tai itse esperantoon kielenä liittyvistä kysymyksistä, mutta sana on vapaa. Foorumi sopii kaikille, joilla on kysymyksiä, kommentteja ja mielipiteitä esperantosta ja sen käytöstä eri aloilla. Kokeneemmat harrastajat voivat sitten jakaa tietonsa muiden kanssa. Se on paikka, josta saa tarvitsemansa tiedon mistä tahansa esperanton opiskeluun liittyvästä asiasta.

Toivottavasti kaikki suomalaiset esperantistit — aloittelevat opiskelijat ja esperanton todelliset taitajat/virtuoosit — löytävät lernu!-sivuston foorumin; nyt suomenkielisillä esperanton harrastajilla on yksi kohtaamispaikka, jossa voi keskustella esperantosta suomeksi, ja tietysti myös esperantoksi sille tarkoitetuilla sivuilla, niitäkin on runsaasti. Mielenkiintoisia ja opettavaisia keskusteluja odotellen.
Tapani ja Teuvo

 Aiheeseen liittyviä linkkejä:
— lernu!-sivusto: http://lernu.net/index.php
— lernu!sta suomenkielisessä Wikipediassa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Lernu!

Advertisements
No comments yet

Respondi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Ŝanĝi )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Ŝanĝi )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Ŝanĝi )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Ŝanĝi )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: